کاهش مواد مغذی، عامل افزایش مصرف مکمل‌های تغذیه‌ای

رییس اداره مکمل‌های تغذیه‌ای سازمان غذا و دارو عنوان کرد؛

کاهش مواد مغذی، عامل افزایش مصرف مکمل‌های تغذیه‌ای

رییس اداره مکمل‌های تغذیه‌ای سازمان غذا و دارو با اشاره به افزایش مصرف مکمل‌ها طی سال‌های اخیر گفت: پرکردن شکاف تغذیه‌ای ناشی از کاهش مواد مغذی منابع غذایی و همچنین افزایش استفاده از محصولات آماده و فرآوری شده از علل این امر است.

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری ساینس بلاگ، ریحانه اکبریان با بیان اینکه تعداد فزاینده مجوز‌های صادر شده از سوی سازمان غذا و دارو و آمار شناسه گذاری این نوع از فرآورده‌ها حاکی از افزایش نوع و تعداد مکمل‌های تولید داخل است، اظهار کرد: در نتیجه اقبال جامعه هدف اعم از پزشک و بیمار نسبت به مصرف مکمل‌ها در کشور بیشتر است.                               

وی افزود: با توجه به وسعت و تنوع جامعه هدف، نقش و اثرگذاری فرآورده مکمل در ارتقای سلامت آحاد جامعه، طیف وسیعی از انواع فرآورده مکمل در دسترس است.

به گفته وی انواع ویتامین‌ها و املاح معدنی در حفظ سلامت عمومی افراد به ویژه نوزادان و مادران باردار و شیرده، افزایش عملکرد ورزشی، حفظ سلامت پوست، مو و ناخن، بهبود عملکرد دستگاه ایمنی، مدیریت وزن اعم از کاهش یا افزایش و همچنین در پیشگیری و حمایت از شرایط خاص سلامت مانند پوکی‌استخوان، بیماری‌های قلبی و عروقی، دیابت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "کاهش مواد مغذی، عامل افزایش مصرف مکمل‌های تغذیه‌ای" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "کاهش مواد مغذی، عامل افزایش مصرف مکمل‌های تغذیه‌ای"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه