پس از گرمای کشنده، بارشهای سیلآسا بلای جان مردم هند شد+فیلم
پس از موج گرمای مرگبار، هند اکنون با بارانهای موسمی شدید دست و پنجه نرم میکند که باعث سیل ناگهانی، وارد شدن آسیب به جادهها و اموال مردم و افزایش آب رودخانهها شده است.
به گزارش ساینس بلاگ، مرگ و میر ناشی از سیل در «دهلی»، پایتخت این کشور و سایر مناطق گزارش شده است.
منابع محلی میگویند پنج عضو یک خانواده از جمله چهار کودک، در یک منطقه توریستی محبوب در «مهاراشترا» در حدود ۸۰ کیلومتری بمبئی غرق شدند.
ویدئویی دلخراش از حادثه روز یکشنبه نشان میدهد در حالی که جریان شدید آب، آنها را با خود میبرد در تلاش برای خارج شدن از آب و نجات جانشان هستند.
بر اساس گزارش رسانه های محلی، دو نفر دیگر از اعضای خانواده موفق شدند با شنا کردن خود را به مکانی امن برسانند.
همچنین در شهر «ماتورا» در ایالت «اوتار پرادش» در حدود ۱۶۰ کیلومتری دهلی نو، روز یکشنبه بر اثر ریزش یک مخزن آب ۲۵۰ هزار لیتری، دو نفر کشته و ۱۲ نفر دیگر نیز به شدت مجروح شدند.
زندگی عادی در برخی از شهرهای «گجرات» به دلیل بارندگی شدید مختل شده است.
صاعقه دست کم دو نفر را در «آسام» کشته در حالی که باران های بی وقفه در «آروناچال پرادش» از روز شنبه باعث تشدید سیل در منطقه شمال شرقی شده است.
در همین حال، با افزایش سطح آب در رودخانه «برهماپوترا»، خدمات کشتی رانی در برخی از نقاط آسام به حالت تعلیق درآمد.
همچنین ریزش پل روی رودخانه «ایمفال» در ایالت «مانیپور» روز یکشنبه باعث کشته شدن یک راننده کامیون شد.
رانش زمین هم تردد وسایل نقلیه را در جاده ای در منطقهای در «جامو و کشمیر» متوقف کرد.
ویدئوهایی که در رسانه های اجتماعی در حال پخش است، نشان می دهد که خودروها به دلیل بالا آمدن آب یک رودخانه در ایالت «اوتاراکند» دچار آبگرفتگی میشوند.
در دهلی، چهار نفر در زیرگذرهای سیل زده غرق شدند و تعداد قربانیان بارندگی پس از بارندگی شدید روز جمعه به ۱۱ نفر رسید.
به گزارش «د سان»، پایتخت هند دچار هرج و مرج ترافیکی شد زیرا جاده ها و زیرگذرها در پی سیل دچار آب گرفتگی شدند.
هند تابستان امسال با موج گرمای شدیدی مواجه شد و دمای هوا در برخی مناطق شمال غربی این کشور به نزدیک ۵۰ درجه سانتی گراد رسید.
به ازای هر یک درجه سانتیگراد افزایش در متوسط دمای زمین، جو میتواند حدود هفت درصد رطوبت بیشتر را در خود نگه دارد. این تغییر میتواند به تشکیل قطرات بیشتر باران و بارندگی شدیدتر گاه در یک فرجه زمانی کوتاهتر و در یک منطقه کوچکتر منجر شود.
حتی افزایشی جزئی در میانگین دمای زمین تاثیر قابل توجهی در بروز پدیده گرمای شدید دارد. در سالهای اخیر، انگاره یا همان الگوی توزیع میانگین دمای روزانه به سوی گرمای بیشتر تغییر یافته و بروز روزهای گرمتر با گرمای بیشتر را محتملتر کرده است.
دمای زمین از زمان شروع عصر صنعتی تاکنون ۱.۱ درجه گرمتر شده و اگر کشورها به شدت از تصاعد گازهای گلخانهای کم نکنند، روند گرمایش ادامه خواهد یافت.
هشت سال گذشته داغ ترین سال های ثبت شده در تاریخ کره زمین بوده است. همچنین طبق گفته کارشناسان سازمان جهانی هواشناسی و اداره هواشناسی انگلیس، یکی از پنج سال آینده نیز تقریباً به طور قطع گرمترین سالی بوده که تاکنون ثبت شده است و در همین حال دوره بین سال های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۷ میلادی گرمترین دوره ثبتشده خواهد بود.
پایان خبر ساینس بلاگ
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "پس از گرمای کشنده، بارشهای سیلآسا بلای جان مردم هند شد+فیلم" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "پس از گرمای کشنده، بارشهای سیلآسا بلای جان مردم هند شد+فیلم"، کلیک کنید.