هاشمی: پاداش پای سکوی برخی کشورها مانند آمریکا، انگلیس و فرانسه به اندازه ما نیست/ نمی خواهیم مقابل وزنه برداران قرار گیریم+فیلم
دبیر کل کمیته ملی المپیک گفت: وزنه برداران تحت فشار روحی و روانی هستند و به همین دلیل جواب ندادیم، نمی خواهیم بحث روبه رو شدن داشته باشیم.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری ساینس بلاگ، سید مناف هاشمی پس از برگزاری جلسه هییت اجرایی کمیته ملی المپیک اظهار کرد: با توجه به ابلاغ بودجه، اصلاحاتی در بودجه کمیته صورت گرفت. بودجه در حوزه عمرانی و جاری مبلغ 1090 میلیارد تومان بود که 140 میلیارد برای عمرانی است و ما بقی برای هزینه های جاری است.
دبیرکل کمیته ملی المپیک افزود: اصلی ترین رویداد المپیک است که نگرانی ها و دغدغه ها را نگرانی ها و دغدغه ها برای سال جاری نخواهیم داشت. سهم فدراسیون ها در 6 شاخص بررسی شد و اعداد و ارقام را مدنظر قرار دادیم م. این مسیله رشد خوبی داشته و حدوداً برخی را بین 15 تا 30 درصد و برخی را 30 درصد اضافه کردیم.
وی خاطرنشان کرد: تا الان 34 سهمیه داشته ایم که امیدواریم با یک نفر در تنیس روی میز به 35 برسد. البته در چند رشته دیگر شانس داشته و امید داریم به 39 یا 40 سهمیه برسیم.
دبیرکل کمیته ملی المپیک افزود: «صلح برای کودکان» به عنوان شعار کاروان انتخاب شده و نام کاروان هم «خادم الرضا» است. ندا شهسواری که در تنیس روی میز برای سومین بار سهمیه گرفته به عنوان پرچمدار زن و مهدی الفتی عضو تیم ژیمناستیک به عنوان پرچمدار مرد المپیک 2024 پاریس انتخاب شدند. فاطمه مجلل هم در اختتامیه المپیک پرچمدار خواهد بود.
وی در مورد انتقادات وزنه برداران گفت: اجازه بدهید ما با وزنه برداران بحث روبه رو شدن نداشته باشیم. آنها تحت فشار روحی و روانی هستند و به همین دلیل جواب ندادیم، اما برای همه فدراسیون ها در قالب شاخص، از 15 تا 200 میلیون به هر ورزشکار پرداخت می شود. بین این دو عدد تشخیص مرکز نظارت و فدراسیون است. در واقع شاخص وجود دارد و ما هیچ فرقی قایل نمی شویم.
مناف هاشمی تاکید کرد: روزی سه میلیون اعتبار برای ورزشکاران در اردو در نظر می گیریم. ملاک اصلی آن پنج شاخص است و اگر ورزشکاران و روسای فدراسیون ها توجیه نیستند ، ما نباید اینجا جواب بدهیم. می گویند آنها را در حد مدال ندیده ایم، در این باره اگر ورزشکاری مدال بهتری بگیرد، پول عقب مانده به او پرداخت می شود. تلاش ما این است که کوتاهی نکنیم.
وی ادامه داد: اگر 40 سهمیه بگیریم، بدانید که به لحاظ کیفی نسبت به دوره های قبل عقب نیستیم. پاداش پای سکوی برخی کشورها مانند آمریکا و انگلیس و فرانسه به اندازه ما نیست. شاید برخی در کشورهای عربی و آسیای میانه مانند ما باشد، ضمن اینکه اینها جدا از پاداش ریاست جمهوری و دولت است.
دبیر کل کمیته ملی المپیک درباره بازی های زمستانی هاربین گفت: کلیات آن تصویب شد و درباره جزییات آن با دفاع فدراسیون اسکی و کوهنوردی در هییت اجرایی، تصمیم می گیریم. درخصوص بازی های داخل سالن آسیا هم ملاک اعزام فقط مدال است. ملاک اصلی اعزام کسب مدال طلا است، اما برای برخی رشته ها، ملاک اعزام را کسب نقره و برنز در نظر گرفته ایم.
برای مشاهده کامل مصاحبه فیلم های زیر را ببینید:
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "هاشمی: پاداش پای سکوی برخی کشورها مانند آمریکا، انگلیس و فرانسه به اندازه ما نیست/ نمی خواهیم مقابل وزنه برداران قرار گیریم+فیلم" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "هاشمی: پاداش پای سکوی برخی کشورها مانند آمریکا، انگلیس و فرانسه به اندازه ما نیست/ نمی خواهیم مقابل وزنه برداران قرار گیریم+فیلم"، کلیک کنید.