شرایط آب و هوایی دریاچه ولشت چگونه است؟ (راهنمای کامل)

شرایط آب و هوایی دریاچه ولشت چگونه است؟ (راهنمای کامل)

شرایط آب وهوایی دریاچه ولشت چگونه است؟

دریاچه ولشت، نگین فیروزه ای البرز، به دلیل موقعیت کوهستانی و ارتفاع حدود ۹۳۵ متری از سطح دریا، آب و هوایی خنک تر و دلپذیرتر از سواحل مازندران دارد. در بهار و تابستان خنک و مطبوع، و در پاییز و زمستان سرد، برفی و گاهی تا منفی ۳۰ درجه یخبندان می شود.

راستش را بخواهید، سفر به شمال همیشه دلنشین است؛ اما وقتی صحبت از سفر به یک نقطه خاص مثل دریاچه ولشت می شود، دانستن آب و هوای دقیق آنجا حسابی به کارتان می آید. فکرش را بکنید، یک برنامه ریزی درست و حسابی برای سفر، نصف راه لذت بردن از مقصد است. دریاچه ولشت با اون طبیعت بکر و آب زلالش، همیشه گردشگرها را به سمت خودش می کشاند. اما خب، به خاطر موقعیت خاص کوهستانی اش، آب و هوایش با بقیه نقاط مازندران کمی فرق می کند و باید حواسمان به این تفاوت ها باشد. در ادامه می خواهم ریز به ریز، هر چیزی که باید در مورد آب و هوای این دریاچه زیبا بدانید را برایتان توضیح بدهم تا سفرتان حسابی به دلتان بنشیند و خاطره ساز شود. پس با من همراه باشید تا برویم سراغ جزئیات آب و هوایی دریاچه ولشت.

موقعیت جغرافیایی دریاچه ولشت و تأثیر آن بر آب و هوا

دریاچه ولشت کجاست؟ این سوال اولین چیزی است که ممکن است به ذهنمان برسد. برای اینکه بهتر بفهمیم چرا آب و هوای دریاچه ولشت اینقدر خاص و متفاوت است، باید کمی در مورد موقعیت جغرافیایی اش بدانیم. این دریاچه خوشگل و دوست داشتنی، در جنوب غربی چالوس و شمال شرقی کلاردشت قرار گرفته و از شهر مرزن آباد هم زیاد دور نیست. به عبارتی دیگر، دقیقا در مثلثی بین این سه شهر مهم شمال کشور جای گرفته است.

حالا نکته مهم کجاست؟ ولشت در دل منطقه کوهستانی تخت سلیمان علم کوه واقع شده. یعنی چی؟ یعنی دور و برش را کلی کوه و ارتفاعات گرفته است. ارتفاع تقریبی دریاچه حدود ۹۳۵ متر از سطح دریا است. همین ارتفاع، خودش یکی از دلایل اصلی است که آب و هوای ولشت با شهرهای ساحلی مازندران مثل نوشهر یا حتی خود چالوس، فرق اساسی دارد. معمولاً در ارتفاعات، هوا خنک تر و خشک تر از مناطق پست تر است، مخصوصاً در فصل های گرم سال. همین موقعیت کوهستانی باعث می شود که حتی در گرم ترین روزهای تابستان هم، نسیم خنکی در ولشت بوزد و شب هایش دلپذیر و ملایم باشد. این یک امتیاز بزرگ برای کسانی است که از گرما فراری هستند و دنبال یک جای خنک برای استراحت می گردند.

شرایط آب و هوایی دریاچه ولشت در فصول مختلف: یک راهنمای جامع

حالا که فهمیدیم موقعیت جغرافیایی چطور روی آب و هوای دریاچه ولشت تاثیر می گذارد، بیایید ببینیم در هر فصل چه خبر است و برای سفر به دریاچه ولشت در فصول مختلف، باید منتظر چه جور هوایی باشیم.

دریاچه ولشت در بهار (فروردین، اردیبهشت، خرداد)

بهار، فصل زندگی و سرسبزی است. دریاچه ولشت هم در این فصل، حسابی جادو می کند. از اواسط فروردین به بعد، هوا کم کم شروع به گرم شدن می کند و طبیعت ولشت از خواب زمستانی بیدار می شود. درختان و گیاهان اطراف دریاچه سبز می شوند و اگر شانس بیاورید، ممکن است شکوفه های وحشی را هم ببینید.

میانگین دما در اوایل بهار هنوز خنک است، مثلاً ممکن است در فروردین روزها ۱۰ تا ۱۵ درجه باشد و شب ها تا ۵ درجه هم پایین بیاید. اما هرچه به سمت اردیبهشت و خرداد می رویم، هوا مطبوع تر می شود و میانگین دما در روز به ۱۵ تا ۲۰ درجه و شب ها به ۱۰ درجه می رسد. رطوبت هوا در این فصل نسبتاً بالاست و احتمال بارندگی های ناگهانی بهاری هم زیاد است. این باران ها معمولاً کوتاه ولی شدید هستند و به همین دلیل همیشه باید یک چتر یا بارانی همراهتان باشد.

نوسانات دمایی بین روز و شب را فراموش نکنید؛ حتی اگر روز آفتابی و گرم باشد، شب ها ممکن است حسابی خنک شود، پس لباس لایه لایه بهترین انتخاب است. وضعیت جاده دسترسی به دریاچه در اوایل بهار ممکن است کمی لغزنده باشد، مخصوصاً بعد از بارندگی. پس حواستان به رانندگی باشد و با احتیاط حرکت کنید.

دریاچه ولشت در تابستان (تیر، مرداد، شهریور)

تابستان در ولشت، یک بهشت واقعی برای فرار از گرمای کلافه کننده شهرهای بزرگ و مناطق ساحلی است. وقتی شهرهای اطراف غرق در گرما و رطوبت هستند، ولشت هوایی خنک و دلپذیر دارد. دمای دریاچه ولشت در تابستان معمولاً در طول روز بین ۲۰ تا ۲۸ درجه سانتی گراد متغیر است. شب ها اما هوا حسابی خنک می شود و دما می تواند تا ۱۵-۱۸ درجه هم پایین بیاید که برای کمپینگ و شب مانی زیر آسمان پرستاره، عالی است.

رطوبت هوا در تابستان کمتر از بهار است و آفتاب هم مستقیم تر می تابد. پس حتماً کلاه آفتابگیر، عینک دودی و ضدآفتاب همراه داشته باشید. این فصل اوج شلوغی و ازدحام جمعیت در ولشت است، چون همه دنبال فرار از گرما هستند. اگر از شلوغی خوشتان نمی آید، بهتر است روزهای وسط هفته را برای سفر انتخاب کنید.

دریاچه ولشت در پاییز (مهر، آبان، آذر)

پاییز ولشت، به نظرم یکی از زیباترین و خاص ترین چهره های این دریاچه را به نمایش می گذارد. طبیعت رنگارنگ می شود و برگ های درختان به هزار رنگ پاییزی درمی آیند. آب و هوای دریاچه ولشت در پاییز از خنک شروع می شود و به سرعت به سمت سرما می رود. میانگین دما در مهرماه ممکن است هنوز ۱۲-۱۸ درجه باشد، اما در آبان و آذر به زیر ۱۰ درجه و حتی تا صفر درجه هم می رسد.

بارندگی در پاییز افزایش چشمگیری پیدا می کند و مه گرفتگی هم پدیده رایجی است که البته برای عکاسی منظره های بی نظیری خلق می کند. همراه داشتن لباس گرم، کاپشن ضدآب، و کفش های مناسب پیاده روی در گل و لای ضروری است. وضعیت جاده خاکی منتهی به دریاچه در فصول بارانی می تواند حسابی گل آلود و ناهموار شود، پس اگر با ماشین شخصی می روید، حواستان باشد که خودروتان مناسب این مسیر باشد.

دریاچه ولشت در زمستان (دی، بهمن، اسفند)

زمستان در دریاچه ولشت، داستانی متفاوت و البته پرهیجان دارد. اگر اهل ماجراجویی هستید و سرمای شدید را دوست دارید، این فصل می تواند تجربه فراموش نشدنی برایتان رقم بزند. ولشت در زمستان، حسابی سرد می شود، طوری که گاهی اوقات دمای منطقه در زمستان به منفی ۳۰ درجه سانتی گراد هم می رسد و دریاچه کاملاً یخ می زند. این پدیده، دریاچه یخ زده ولشت را به یک منظره فوق العاده و خاص تبدیل می کند.

بارش برف در این فصل بسیار زیاد است و جاده های دسترسی ممکن است کاملاً پوشیده از برف و یخبندان شوند. همراه داشتن تجهیزات کامل زمستانی مثل زنجیر چرخ، لباس های بسیار گرم (چند لایه)، کفش ضدآب و ضدلغزش، و حتی پتوی مسافرتی ضروری است. خطرات احتمالی مسیر دسترسی را جدی بگیرید و قبل از حرکت، حتماً از وضعیت جاده باخبر شوید. با همه این ها، زیبایی دریاچه برفی و کوهستان های سفیدپوش اطراف، ارزش این همه سختی را دارد، البته برای کسانی که عاشق این نوع ماجراجویی هستند.

تأثیر آب بر روی آب و هوا: دمای آب دریاچه ولشت

فقط هوای اطراف مهم نیست، دمای آب دریاچه هم خودش داستانی جدا دارد. بر اساس تحقیقاتی که در گذشته انجام شده، دمای آب دریاچه ولشت می تواند بسته به عمق و ساعت روز متفاوت باشد. مثلاً در فصل تابستان، عمق های کم تر (تا ۶ متر) می توانند تا ۲۶ درجه سانتی گراد هم گرم شوند، اما هرچه به عمق های بیشتر (۱۴ تا ۲۰ متر) می رویم، دما به شدت کاهش پیدا می کند و ممکن است به ۵ تا ۱۹ درجه سانتی گراد برسد. این تفاوت دما روی فعالیت ماهی ها و آبزیان هم تاثیر مستقیم دارد و برای شنا هم باید حواستان باشد.

دریاچه ولشت در زمستان گاهی اوقات تا منفی ۳۰ درجه سانتی گراد هم تجربه می کند و کاملاً یخ می زند که منظره ای بی نظیر ایجاد می کند.

تاثیر آب و هوا بر فعالیت ها و تفریحات در دریاچه ولشت

حالا که حسابی آب و هوای ولشت را بررسی کردیم، بیایید ببینیم هر فصل و هر نوع هوایی، چطور روی تفریحاتی که می توانیم در این دریاچه داشته باشیم، تاثیر می گذارد.

شنا در دریاچه ولشت: آیا آب مناسب است؟

وقتی چشممان به آب زلال و شیرین ولشت می افتد، اولین چیزی که به ذهنمان می رسد شاید شنا کردن باشد. اما باید بگویم شنا در دریاچه ولشت، به خصوص برای کسانی که شناگر حرفه ای نیستند، می تواند خطرناک باشد. دلیلش هم عمق زیاد دریاچه و شیرین بودن آب آن است. آب شیرین به دلیل چگالی کمتر نسبت به آب شور، باعث می شود شناگر کمتر روی آب بماند و برای معلق ماندن نیاز به تلاش بیشتری داشته باشد. دمای آب هم در عمق های مختلف فرق می کند و آب در بخش های عمیق تر بسیار سرد است که می تواند باعث گرفتگی عضلات شود.

پس اگر می خواهید شنا کنید، حتماً باید یک شناگر ماهر باشید و ترجیحاً از جلیقه نجات استفاده کنید. بهترین زمان برای شنا، اواخر بهار و تابستان است که دمای آب در بخش های کم عمق تر کمی گرم تر می شود.

قایقرانی و تفریحات آبی

قایقرانی و استفاده از پدل بورد یا قایق های پدالی، از تفریحات پرطرفدار ولشت است. بهترین زمان برای این تفریحات، فصل های بهار و تابستان است که هوا مطبوع و آب آرام است. در پاییز و زمستان به دلیل سرمای هوا و احتمال بارندگی یا یخبندان، این فعالیت ها ممکن است محدود شوند یا نیاز به تجهیزات و لباس های خاص داشته باشند. همیشه قبل از کرایه قایق، از وضعیت جوی مطمئن شوید.

کمپینگ و شب مانی

کمپینگ در کنار دریاچه ولشت، تجربه ای بی نظیر است؛ به شرطی که از آب و هوا باخبر باشید. در تابستان، شب ها هوا حسابی خنک می شود و برای شب مانی عالی است، اما حتماً کیسه خواب مناسب و چادر ضدآب داشته باشید، چون ممکن است شب هنگام رطوبت هوا بالا برود یا باران ببارد. در بهار هم شرایط مشابه است، با این تفاوت که احتمال بارندگی بیشتر است. پاییز و زمستان برای کمپینگ خیلی چالش برانگیزتر هستند. نیاز به چادر چهارفصل، کیسه خواب با دمای راحت منفی، و لباس های بسیار گرم ضروری است. همچنین باید به فکر یک زیرانداز مناسب برای جلوگیری از نفوذ سرما از زمین باشید.

کوهنوردی و پیاده روی

اطراف دریاچه ولشت، مسیرهای کوهستانی و خاکی برای پیاده روی و کوهنوردی سبک وجود دارد. بهترین فصول برای این فعالیت ها، بهار و پاییز است که هوا نه خیلی گرم است و نه خیلی سرد، و طبیعت هم در زیباترین حالت خودش است. در تابستان هم امکان پیاده روی وجود دارد، اما به دلیل تابش مستقیم آفتاب، باید کلاه و آب کافی همراه داشته باشید. در زمستان، با توجه به بارش برف و یخ زدگی، کوهنوردی تنها برای افراد حرفه ای با تجهیزات کامل زمستانی توصیه می شود.

عکاسی

ولشت در هر فصلی زیبایی های خاص خودش را برای عکاسی دارد. در بهار، سرسبزی و شکوفه ها؛ در تابستان، نور آفتاب درخشان و آسمان آبی؛ در پاییز، هزار رنگ برگ ها و مه صبحگاهی؛ و در زمستان، منظره دریاچه یخ زده و کوهستان های برفی. بهترین شرایط نوری معمولاً در ساعات اولیه صبح یا اواخر بعدازظهر است. مه پاییزی می تواند عکس های فوق العاده ای خلق کند، اما نیاز به آمادگی برای هوای سرد و مرطوب دارد.

ماهیگیری

دریاچه ولشت زیستگاه انواع ماهی ها مثل ماهی کولی و اردک ماهی است. فعالیت ماهی ها به دمای آب بستگی دارد. معمولاً بهترین زمان برای ماهیگیری در فصل های بهار و تابستان است که دما برای فعالیت ماهی ها مناسب تر است. در فصول سرد، ماهیگیری سخت تر می شود و نیاز به تجهیزات تخصصی تری دارد.

تأثیر آب و هوا بر پوشش گیاهی و جانوری دریاچه ولشت

شرایط آب وهوایی دریاچه ولشت فقط روی تفریحات ما تاثیر نمی گذارد، بلکه مستقیماً بر اکوسیستم و زندگی گیاهان و جانوران اطراف دریاچه هم اثرگذار است. این دریاچه با توجه به موقعیت کوهستانی اش، زیستگاه مناسبی برای انواع گونه های جانوری و گیاهی شده است. بیایید ببینیم فصول مختلف چه اثری روی این موجودات می گذارند.

پوشش گیاهی

اطراف دریاچه ولشت، با اینکه جنگل های انبوه شمال را به آن شکل ندارد، اما از نظر پوشش گیاهی هم جذابیت های خودش را دارد. در بهار، پس از آب شدن برف ها، سرسبزی به اوج می رسد و گیاهان تازه سر از خاک بیرون می آورند. در تابستان، نیزارها و علفزارها به طور کامل رشد می کنند و منظره ای سبز و زیبا را رقم می زنند.

پاییز، زمان دگرگونی رنگ هاست. برگ بوته ها و درختان پراکنده اطراف به رنگ های زرد، نارنجی و قرمز درمی آیند که منظره ای خیره کننده برای عکاسی ایجاد می کند. در زمستان، با بارش برف، همه چیز زیر یک پتوی سفید پنهان می شود و تنها ساقه های خشک نیزارها از زیر برف خودنمایی می کنند. همین تغییرات فصلی باعث می شود که هر بار که به ولشت می روید، با یک منظره جدید و شگفت انگیز روبرو شوید.

جانوران آبزی و پرندگان

ولشت زیستگاه خوبی برای انواع آبزیان مثل ماهی کولی، قورباغه، شاه کولی، اردک ماهی و مارماهی است. دمای آب در فصول مختلف روی فعالیت و تولیدمثل این موجودات تاثیر می گذارد. مثلاً در تابستان که آب گرم تر است، ماهی ها فعال تر هستند. در زمستان، با یخ زدگی دریاچه، زندگی برای موجودات آبزی زیر لایه یخ به چالش کشیده می شود.

از طرفی، ولشت میزبان پرندگان مختلفی هم هست. در فصول گرم، پرندگان بومی و در فصول سرد، پرندگان مهاجر ممکن است در اطراف دریاچه دیده شوند. تغییرات آب و هوایی و میزان بارندگی، بر مهاجرت و حضور این پرندگان در منطقه تاثیر مستقیم دارد. مثلاً در فصل های بارانی، پرندگان آبزی بیشتری ممکن است به این منطقه جذب شوند.

متأسفانه، با وجود زیبایی های طبیعی، افزایش گردشگران و عدم رعایت نکات زیست محیطی مثل رها کردن زباله، به اکوسیستم این دریاچه آسیب رسانده است. این آسیب ها بر زندگی گیاهان و جانوران منطقه تأثیر منفی می گذارد و امیدواریم با رعایت اصول حفاظت از محیط زیست، بتوانیم این گنجینه طبیعی را برای نسل های آینده حفظ کنیم.

نکات کاربردی سفر به دریاچه ولشت با توجه به شرایط آب و هوایی

خب، تا اینجا حسابی در مورد شرایط آب وهوایی دریاچه ولشت و تاثیرش روی طبیعت و تفریحات صحبت کردیم. حالا وقتش رسیده که برویم سراغ نکات کاربردی و مهمی که قبل از سفر باید بدانید تا هیچ چیز سفرتان را خراب نکند و حسابی بهتان خوش بگذرد.

قبل از سفر: پیش بینی آب و هوا را جدی بگیرید!

اولین و مهم ترین نکته این است که هیچ وقت بدون چک کردن پیش بینی آب و هوای دریاچه ولشت راهی نشوید. هوا در مناطق کوهستانی مثل ولشت می تواند خیلی سریع تغییر کند. ممکن است صبح آفتابی باشد و ظهر باران شدیدی شروع شود. از منابع معتبر هواشناسی برای چک کردن دما، میزان بارندگی و احتمال مه گرفتگی استفاده کنید.

لباس و تجهیزات مناسب: لایه لایه بپوشید!

این یکی از آن نکاتی است که همیشه باید در سفر به ولشت یادتان باشد. لایه لایه پوشیدن کلید اصلی است. حتی در تابستان هم شب ها هوا خنک می شود و ممکن است به یک ژاکت سبک نیاز پیدا کنید. بیایید ببینیم در هر فصل چه لباسی مناسب تر است:

  • بهار: لباس های سبک و راحت، یک ژاکت گرم، سویشرت، و حتماً یک بارانی یا چتر. کفش مناسب پیاده روی که اگر خاکی یا گلی شد، مشکلی برایتان پیش نیاید.
  • تابستان: لباس های نخی و خنک برای روز، یک ژاکت یا کاپشن سبک برای شب، کلاه آفتابگیر، عینک دودی و ضدآفتاب.
  • پاییز: لباس های گرم چند لایه (ترجیحاً پشمی یا پلار)، کاپشن و شلوار ضدآب، دستکش و کلاه. کفش های کوهنوردی یا بوت های ضدآب برای مسیرهای خاکی و گلی.
  • زمستان: لباس های بسیار گرم و عایق بندی شده (کاپشن، شلوار، دستکش، کلاه، شال گردن)، بوت های زمستانی ضدآب و یخ شکن، و جوراب های گرم.

مسیر دسترسی: حواستان به جاده باشد!

مسیر دسترسی به دریاچه ولشت (مخصوصاً بخش خاکی آن)، در فصول مختلف وضعیت متفاوتی دارد. در بهار و تابستان معمولاً مشکلی نیست، اما در پاییز و زمستان، به دلیل بارندگی و بارش برف، ممکن است جاده گل آلود، لغزنده یا حتی بسته شود. اگر در پاییز و زمستان سفر می کنید، حتماً با خودروی مناسب (شاسی بلند یا ۴*۴) بروید و زنجیر چرخ فراموشتان نشود. قبل از حرکت، حتماً از وضعیت باز بودن جاده و شرایط آن اطلاع پیدا کنید.

خوراکی و نوشیدنی: آماده باشید!

در اطراف دریاچه امکانات محدودی برای خرید خوراکی وجود دارد، پس بهتر است قبل از رسیدن به آنجا، هرچیزی که لازم دارید (آب، میان وعده، غذا) را همراه داشته باشید. در فصول سرد، همراه داشتن نوشیدنی های گرم مثل چای یا قهوه در فلاسک، حسابی می چسبد.

ایمنی: نکات مهم را جدی بگیرید!

در شرایط جوی خاص مثل مه غلیظ، باران شدید یا یخبندان، نکات ایمنی را رعایت کنید. اگر مه گرفت، با احتیاط رانندگی کنید و چراغ های مه شکن را روشن کنید. در هوای یخبندان، از پیاده روی روی سطوح لغزنده خودداری کنید. به هشدارهای محلی و تابلوهای راهنما توجه کنید.

مهمترین نکته: حفظ محیط زیست

اینجا طبیعت به ما لطف می کند و زیبایی اش را به ما هدیه می دهد. بیایید قدردان باشیم و آشغال نریزیم. هر زباله ای که تولید می کنید، با خودتان برگردانید و مطمئن شوید که آتشی که روشن می کنید (فقط در مکان های مجاز) کاملاً خاموش شده باشد. حفظ این منطقه زیبا، وظیفه همه ماست.

سخن پایانی: سفری بی نظیر با آمادگی کامل

بالاخره رسیدیم به پایان راهنمای جامع شرایط آب وهوایی دریاچه ولشت. دیدید که ولشت فقط یک دریاچه ساده نیست؛ نگینی است در دل البرز که در هر فصلی، لباس تازه ای به تن می کند و جلوه ای خاص از طبیعت را به نمایش می گذارد. از خنکی دلپذیر تابستانش که پناهگاهی از گرمای طاقت فرساست، تا سرمای نفس گیر زمستانش که دریاچه را به یک آینه یخی تبدیل می کند، هر کدام زیبایی های خاص خودشان را دارند.

هدف از این همه جزئیات، فقط این بود که شما، دوست عزیز طبیعت گرد، با آمادگی کامل قدم در این بهشت بگذارید. وقتی می دانید که در بهار ممکن است باران بهاری غافلگیرتان کند، یا در پاییز باید خودتان را برای مه و بارندگی های مداوم آماده کنید، یا در زمستان زنجیر چرخ و لباس گرم چند لایه ضروری است، سفرتان نه تنها خراب نمی شود، بلکه هیجان انگیزتر و به یادماندنی تر هم خواهد شد. آمادگی، به شما این امکان را می دهد که به جای دست و پنجه نرم کردن با مشکلات غیرمنتظره، تمام حواستان را به زیبایی های بکر ولشت بدهید و حسابی لذت ببرید.

پس، کوله بارتان را ببندید، پیش بینی آب و هوا را چک کنید و با قلبی پر از شور و هیجان، راهی دریاچه ولشت شوید. فقط یادتان باشد که این طبیعت زیبا، امانتی است در دست ما. بیایید با حفظ پاکیزگی و احترام به محیط زیست، نگین فیروزه ای البرز را برای نسل های آینده هم همین طور زیبا و دل انگیز نگه داریم. مطمئنم سفری بی نظیر در انتظار شماست!

سوالات متداول

بهترین فصل برای سفر به دریاچه ولشت کدام است؟

بهترین فصل برای سفر به دریاچه ولشت، بهار (به خصوص اردیبهشت و خرداد) و تابستان (به خصوص تیر و مرداد) است، که هوا خنک و مطبوع است. پاییز برای عکاسی و لذت بردن از طبیعت رنگارنگ عالی است، اما با بارندگی بیشتر و هوای سردتر همراه است. زمستان هم برای علاقمندان به برف و یخبندان و تجربه سرما بی نظیر است، البته با آمادگی کامل.

آیا دریاچه ولشت در زمستان یخ می زند؟

بله، در زمستان، به دلیل سرمای شدید و کاهش دما که گاهی تا منفی ۳۰ درجه سانتی گراد هم می رسد، دریاچه ولشت به طور کامل یخ می زند و منظره ای بسیار دیدنی و خاص را به وجود می آورد.

دمای آب دریاچه ولشت برای شنا مناسب است؟

آب دریاچه ولشت شیرین و به دلیل عمق زیاد، در بخش های عمیق تر بسیار سرد است. در اواخر بهار و تابستان، بخش های کم عمق تر گرم تر می شوند و برای شناگران ماهر مناسب هستند، اما به دلیل سنگینی آب شیرین، شنا در آن به نسبت آب شور دشوارتر است و برای افراد ناوارد توصیه نمی شود.

چه لباسی برای سفر به ولشت در پاییز همراه داشته باشم؟

برای سفر به ولشت در پاییز، لباس های گرم و چند لایه (پشمی یا پلار)، کاپشن و شلوار ضدآب، دستکش، کلاه، و کفش های کوهنوردی یا بوت های ضدآب برای مسیرهای گلی و بارانی ضروری است.

وضعیت جاده دسترسی به ولشت در فصول بارانی چگونه است؟

بخش هایی از جاده دسترسی به دریاچه ولشت خاکی است. در فصول بارانی (پاییز و زمستان) این مسیر ممکن است گل آلود، لغزنده و ناهموار شود. توصیه می شود در این فصول با خودروی مناسب (شاسی بلند یا ۴*۴) و با احتیاط کامل حرکت کنید و زنجیر چرخ نیز همراه داشته باشید.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "شرایط آب و هوایی دریاچه ولشت چگونه است؟ (راهنمای کامل)" هستید؟ با کلیک بر روی گردشگری و اقامتی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "شرایط آب و هوایی دریاچه ولشت چگونه است؟ (راهنمای کامل)"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه