روایت شبکۀ ۱۳ اسرائیل از روزهای وحشتناک تیپ ویژۀ (گولانی) در غزه
روایت شبکۀ ۱۳ رژیم صهیونیستی از روزهای سخت و خونینی که تیپ ویژۀ ارتش رژیم پیش از آتش بس در غزه تجربه کرد.
به گزارش خبرگزاری ساینس بلاگ شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی روایتی از روز های سخت و خونینی که تیپ ویژه ارتش این رژیم که به نام تیپ گولانی شناخته می شود را پیش از آتش بس در غزه تجربه کرد را منتشر کرد.
سابقه تیپ گولانی
به گزارش ساینس بلاگ به نقل از پایگاه خبری الجزیره در گزارشی مفصل به بررسی تیپ ویژه ارتش رژیم صهیونیستی یعنی تیپ گولانی پرداخت که به تازگی عقب نشینی خود از نوار غزه در پی عدم تحقق اهداف نظامی رژیم صهیونیستی از این جنگ را اعلام کرد.
گولانی یک تیپ ویژه پیاده است که در سال ۱۹۴۷ تأسیس شده و وابسته به لشکر ۳۶ ارتش رژیم صهیونیستی و فرماندهی شمالی ارتش این رژیم است. گولانی تنها تیپی است که از زمان تأسیس رژیم صهیونیستی تشکیل شده و همچنان به عملیات و فعالیت های خود ادامه می دهد. این تیپ در روند تأسیس رژیم صهیونیستی موسوم به نکبت در سال ۱۹۴۸ حضور داشته و جنایت های بسیار زیادی در آن مرتکب شده است. علاوه بر اینکه در تمامی جنگ های نظامی رژیم صهیونیستی ضد کشورهای عربی و فلسطینیان نیز حضور داشته است.
تازه ترین حضور نظامی این تیپ در عملیات طوفان الاقصی است که رژیم صهیونیستی آن را با عنوان جنگ «شمشیرهای آهنین» می شناسد. در این جنگ اما تیپ گولانی بعد از ۶۰ روز جنگ در نوار غزه و در حالی که تلفات بسیار سنگینی متحمل شده بود مجبور به عقب نشینی از غزه شد. الجزیره در ادامه به بررسی جزئیات بیشتری از این تیپ و عملیات ها و جنایت های آن در طول تاریخ موجودیتش پرداخته است.
نامگذاری تیپ
نام این تیپ برگرفته از بلندی های اشغالی جولان است چرا که مهمترین مأموریتی که از همان ابتدا بر دوش این تیپ قرار داده شده بود متمرکز بر مرزهای سوریه با فلسطین اشغالی بود. نماد تیپ گولانی درختی با ریشه های بلند همراه با زمینه زرد رنگ است که مؤسسان آن به وسیله آن تلاش داشتند ریشه های عمیق این تیپ را نشان دهند! وجود درخت نیز به این علت بود که تشکیل دهندگان این تیپ معمولاً از کشاورزان مهاجر بودند. درخت مذکور به نظر می رسد درخت زیتون باشد.
یوم تاف حزان سرهنگ ارتش رژیم صهیونیستی در این رابطه می گوید که انتخاب درخت زیتون به علت امتداد ریشه های آن در خاک و سبز بودن برگ های آن در تمام طول سال است. رنگ سبز این درخت نمادی از بلندی های سرسبز الجلیل و رنگ زرد آن نماد صحرای النقب است که تیپ مذکور در سال ۱۹۴۸ درگیری های زیادی در آنجا داشت. در واقع صهیونیست ها در نامگذاری این تیپ نیز به سان دیگر تاریخ سازی های جعلی خود عمل کرده و نشانه های تاریخ فلسطین را به سرقت برده اند.
بر اساس مطالبی که در سایت عبری زبان ارتش رژیم صهیونیستی منتشر شده تیپ گولانی شامل ۴ گردان است که عبارتند از:
گردان هبوکیم هراشون
این گردان در سال ۱۹۴۷ تأسیس شده و زیر نظر فرماندهی تیپ پنجم که نام قبلی تیپ جفعاتی بود فعالیت می کرد. بعد از انحلال این تیپ در سال ۱۹۵۷ گردان مذکور به تیپ گولانی پیوست و شماره آن به گردان شماره ۵۱ تغییر کرد.
ارتش رژیم صهیونیستی گردان هبوکیم هراشون را در سال ۱۹۴۸ برای جلوگیری از پیشروی ارتش مصر به صحرای النقب فرستاد و در آن زمان این گردان موفق به نفوذ در خطوط دفاعی ارتش مصر شد. نماد این گردان همان درخت تیپ گولانی است که در وسط آن یک شمشیر دو لبه که نمادی از روح مبارزاتی این گردان است وجود دارد.
گردان باراک
این گردان با شماره ۱۲ در روز ۲۲ فوریه سال ۱۹۴۸ تاسیس شد. نام این گردان برگرفته از نام باراک بن ابینوعم است نامی که در کتب دینی صهیونیست ها دیده می شود. رژیم صهیونیستی به این ترتیب تلاش داشت ریشه های مذهبی برای ارتش خود دست و پا کرده و آنها را به دوران حاکمیت پادشاهان کنعانی مرتبط کند. این گردان در تمامی مبارزات تیپ گولانی از سال ۱۹۴۸ تاکنون حضور داشته است.
گردان گدعون
این گردان با شماره ۱۳ در روز ۲۲ فوریه سال ۱۹۴۸ تاسیس شد نام این گردان نیز برگرفته از اسامی موجود در کتب مقدس یهودیان است. گدعون در تورات قاضی است که فرماندهی ارتش و دفاع از یهودیان و نجات دادن آنها از دست پادشاهان مدینی را بر عهده داشته است. این گردان در تعدادی از درگیری های رژیم صهیونیستی از زمان نکبت تاکنون حضور داشته است.
گردان جاسوسی
این گردان با شماره ۶۳۱ شناخته می شود و در تیپ گولانی نام مشخصی برای آن ذکر نشده است. این گردان در سال ۲۰۰۱ تاسیس شد و از آن زمان تاکنون در تمامی مبارزات تیپ گولانی حضور داشته است. به ادعای ارتش رژیم صهیونیستی عضویت در این گردان مستلزم گذراندن مجموعه زیادی از آزمون ها و ارزیابی های دشوار جسمی و عقلی است تا نظامیانی که بیشترین شایستگی را دارند در این گردان عضویت داشته باشند. ماموریت های این گردان همواره محرمانه است.
نظامیان این گردان دوره آموزشی به مدت ۱۴ ماه را پشت سر می گذرانند که ۴ ماه آن آموزش مقدماتی و سه ماه آموزش پیشرفته در پایگاه هوایی گولانی و ۷ ماه آموزش ویژه در منطقه آتش ۱۰۰ است. آموزش های پیشرفته شامل پرواز و دریانوردی و چتربازی وجاسوسی و … است.
لباس های عناصر تیپ
نظامیان تیپ اول در سال ۱۹۴۸ مانند دیگر افراد ارتش کلاهی بر سر می گذاشتند که برگرفته از کلاه ارتش فرانسه بود. این کلاه ها از سوی یک کلاه ساز یهودی در آمریکا به ارتش هدیه داده شده بود و در داخل کلاه نیز این موضوع درج شده بود. این کلاه ها دو سال در ارتش استفاده شد اما بعدها تمامی کلاه های موجود در ارتش رژیم صهیونیستی به رنگ زیتونی تغییر پیدا کرد.
بعد از شکست ارتش رژیم صهیونیستی در جنگ سال ۱۹۶۷ فرماندهی تیپ گولانی و نظامیان آن تمایل داشتند کلاهی متفاوت از دیگر گروه های ارتش بر سر بگذارند به همین علت لباس رسمی آنها از رنگ زیتونی به خالدار تغییر پیدا کرد. نظامیان گولانی حتی خواستار تمایز کلاه نظامی خود با دیگر یگان های ارتش بودند که این موضوع نیز در مارس ۱۹۷۶ مورد موافقت قرار گرفت و رنگ قهوه ای برای کلاه آنها انتخاب شد. نظامیان تیپ گولانی در مراسم ویژه ای در آوریل سال ۱۹۷۶ کلاه جدید خود را بر سر گذاشتند. نظامیان این تیپ از کفش های مشکی رنگ منقش به نماد تیپ استفاده می کنند.
تاریخ تیپ
این تیپ در روز ۲۲ فوریه ۱۹۴۸ به دست دیوید بن گوریون اولین نخست وزیر رژیم صهیونیستی تاسیس شد. تاسیس این تیپ بعد از انحلال تیپ لیفانونی بود که قبل از آن در مرزهای لبنان مبارزه می کرد و با انحلال آن دو تیپ گولانی و تیپ کرملی تاسیس شد. مرکز ماموریت های گولانی در دشت ها و ارتفاعات الجلیل بود و تعدادی از نظامیان هاگانا و ساکنان شهرک های صهیونیست نشین و نظامیانی از بخش های مختلف سرزمین های اشغالی به این تیپ پیوستند.
بنابراین گزارش این تیپ (گولانی) با تعداد افرادی که به آن پیوسته بودند به اضافه شستشوی فکری صهیونی ضد دین مبین اسلام جنایت های بسیاری را در سرتاسر دنیا بخصوص در سرزمین های اشغالی و علیه مردم مظلوم فلسطین و غزه مرتکب شدند.
از بزرگترین و برجسته ترین شکست های این رژیم در غزه می توان به شکست آنها در سال های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۳ (عملیات طوفان الاقصی) نام برد.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "روایت شبکۀ ۱۳ اسرائیل از روزهای وحشتناک تیپ ویژۀ (گولانی) در غزه" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "روایت شبکۀ ۱۳ اسرائیل از روزهای وحشتناک تیپ ویژۀ (گولانی) در غزه"، کلیک کنید.