تداوم ناآرامی های غرب آسیا، خطری جدی برای هریس و شگردی تازه برای ترامپ
کمتر از ۱۰ روز تا انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده فرصت باقی مانده است و به نظر می رسد جنگ و ناآرامی ها در غرب آسیا در حال حاضر به پایان نخواهد رسید؛ موضوعی که در بحبوحه چنین انتخاباتی ناتوانی رئیس جمهور آمریکا و معاونش را برای برقراری نظم و ثبات در منطقه به تصویر می کشد و در عین حال رقیب آنها هم به طور دیگری از این موقیعت به نفع خود استفاده می کند.
به گزارش ساینس بلاگ از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ رژیم صهیونیستی جنگی تمام عیار را با حمایت کامل آمریکا علیه ملت فلسطین در غزه به راه انداخته و همچنین جنایات جنگی خود را تا لبنان گسترش داده است. علاوه بر این تاکنون که ۳۸۷ روز از جنگ نوار غزه و جنایات رژیم اشغالگر در این باریکه می گذرد هیچ روزنه امیدی برای صلح و پایداری وضعیت در غرب آسیا به چشم نمی خورد.
شبکه خبری سی ان ان در گزارشی می نویسد: اسرائیل همچنان به حملات خود در لبنان ادامه داده و منجر به کشته شدن صدها زن و کودک شده است. همچنین جنگ غزه با وجود «ترور یحیی سنوار» رئیس دفتر سیاسی حماس که «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا امید آن داشت که پس از این ترور زمینه توافق آتش بس و آزادی اسرا فراهم شود ظاهرا به پایان نزدیک تر نمی شود.
این رسانه آمریکایی ضمن تاکید بر این مسئله که از نظر دیپلمات های ارشد غربی در حال حاضر فرصت خاصی برای حل وفصل این درگیری ها وجود ندارد در ادامه می نویسد: «اما تعداد کمی بر این باورند که پیش از انتخابات ریاست جمهوری پنجم نوامبر (۱۵ آبان) می توان راه حلی برای جنگ و ناآرامی ها در خاورمیانه یافت؛ تحولاتی که رئیس جمهور بایدن و معاونش کامالا هریس را در حل وفصل آن ناتوان ساخته است.»
هریس در کدام سمت ایستاده است؟
سه شنبه هفته آینده انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برگزار خواهد شد و حمایت های تمام قد بایدن و هریس از جنایات رژیم صهیونیستی بر رقابت های انتخاباتی معاون رئیس جمهور آمریکا تاثیر گذاشته تا جایی که حتی برخی از حامیان پیشین او تغییر عقیده داده و برای آنکه «رای اعتراضی» خود را نشان دهند حاضرند به «دونالد ترامپ» رای بدهند.
شبکه خبری «ام اس ان بی سی» اخیرا طی میزگردی به این مسئله اشاره کرد که چند نفر از آمریکایی های عرب تبار احساس می کنند که سیاست های «کامالا هریس» درخصوص حمایت آمریکا از اقدامات رژیم صهیونیستی در غرب آسیا با «جو بایدن» همسو است.
یکی از شرکت کنندگان در پاسخ به سوال خبرنگار این شبکه آمریکایی در این میزگرد که پرسید چه کسی در انتخابات ۲۰۲۴ به «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا و نامزد حزب جمهوری خواه در انتخابات پنجم نوامبر رای خواهد داد گفت: «احتمالا رای بدهم اما قطعا رای من هریس نیست.»
این درحالیست که این نامزد حزب دموکرات هفته گذشته طی رویدادی که توسط سی ان ان برگزار شده بود تاکید کرد: «دولت من ادامه دولت بایدن نخواهد بود. من ایده ها و تجربیات خودم را خواهم آورد. من نسل جدید رهبری را ارائه خواهم داد و معتقدم که باید رویکردهای جدیدی اتخاذ کرد.»
اما اظهارات هریس هر بار متفاوت تر از پیش بیان می شود و این نامزد حزب دموکرات پیش از اینکه تفاوتی را میان دولت احتمالی خودش و بایدن ترسیم کند گفته بود که ایالات متحده «باید همیشه در حوزه دفاعی به اسرائیل کمک و همه منابع لازم را برای این امر فراهم کند».
آخرین شگرد ترامپ چیست؟
سی ان ان در ادامه این گزارش به عدم تمایل «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی جهت پایان جنگ غزه می پردازد و می نویسد: «مقامات آمریکایی فکر می کنند که نخست وزیر نتانیاهو پیش از انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده تمایل زیادی برای پایان دادن به جنگ ها ندارد. همچنین این مقامات بعید می دانند که نخست وزیر نتانیاهو رئیس جمهور سابق ترامپ را که با او طی هفته های اخیر تماس هایی داشته به عنوان متحد نزدیک تلقی کند.»
اظهارات ضد و نقیض «کامالا هریس» در رابطه با جنگ غزه و موضعش پیرامون جنایات رژیم صهیونیستی درحالی مطرح می شوند که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابقی که زمانی با اظهارات اسلام ستیزانه خود روی کار آمد و ورود مهاجران از چندین کشور مسلمان را ممنوع اعلام کرد حالا برای شکست دادن رقیب دموکرات خود به مسلمانان و اعراب ایالات متحده متوسل شده است.
ترامپ در تجمع انتخاباتی خود در روز شنبه در حومه دیترویت گروهی از افراد را روی صحنه آورد و آن ها را به عنوان «رهبران مسلمان و اعراب آمریکا» معرفی کرد؛ افرادی که از او حمایت کرده اند.
«بلال الزهیری» امام جماعت مسجدی در دیترویت در این برنامه گفت: «ما مسلمانان در کنار ترامپ ایستاده ایم زیرا او وعده صلح داده است. ما از دونالد ترامپ حمایت می کنیم زیرا او قول داده است که به جنگ در خاورمیانه و اوکراین پایان دهد.»
سی ان ان با اشاره به شانس هریس در میان عرب تبارهای آمریکایی می نویسد: «هریس قادر نیست حمایت زیادی از رای دهندگان جوامع عرب تبار آمریکایی را برای خود جلب کند زیرا او او نتوانسته این اطمینان را بدهد که دولت او ادامه دولت جو بایدن نیست.»
برخی مقامات هم نسبت به هیچ یک از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مطمئن نیستند و نظر قاطعی ندارند.
«عبدالله حمود» شهردار دموکرات شهر «دیربورن» در ایالت میشیگان یکی از شهرهایی که تعداد زیادی از عرب تبارهای آمریکایی در آن زندگی می کنند گفت: «من هیچ نامزدی را به خصوص در حزب خودم ندیده ام که بتواند مسیر متفاوتی از رئیس جمهور بایدن درخصوص جنگ غزه و گسترش جنگ به لبنان در پیش بگیرد.»
پایان خبر ساینس بلاگ
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تداوم ناآرامی های غرب آسیا، خطری جدی برای هریس و شگردی تازه برای ترامپ" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تداوم ناآرامی های غرب آسیا، خطری جدی برای هریس و شگردی تازه برای ترامپ"، کلیک کنید.